ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRÜMÜZÜN GÜZEL HEDİYELERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Tuğba Şahin ve Burcu Şahin Öndereliğinde Yürütülen Gönül Dayanışması çocukların mutluluğuna kaynak oldu.

undefined

Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde sizlerin desteği ile yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Okulumuza katkılarından dolayı başta Ankara büyükşehir belediyesi zabıta müdürü Rıfkı Demircan ve kıymetli çalışanlarına, ekip arkadaşlarına, desteğini sağlayan emeğini ve yüreğini koyan herkese, Türk Kızılay'ına , bu desteğe dört elle sarılan olağanüstü çabaları dolayısıyla Tuğba Şahin ve Burcu Şahin'e sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz. Yüzümüzü ve yüreğimizi desteğinizle ısıttığınız için öğrencilerimize bir gülümseme hediye ettiğiniz için Hacıpaşa anaokulu müdürü ve öğretmenleri olarak minnettarız.

undefined