Altınözü Hacıpaşa Anaokulu
HACIPAŞA MAH. İNÖNÜ CAD. HACIPAŞA ANAOKULU BLOK NO: 2 ALTINÖZÜ / HATAY
03263222024

VİZYON

Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, Hatay İli’nde sosyal -kültürel alanda başarı gösteren bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir okul olmaktır

MİSYON

Öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.

İkili Öğretim

İle Uzaklık:40 km. İlçeye Uzaklık:17.4 km.

Altınözü Hacıpaşa Mahallesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında kendi okul binamızda eğitim vereceğiz.

Diğer Hususlar

Okulumuz gayet geniş bir alana kurulmuş olup okul bahçesi her türlü etkinliği gerçekleştirmek için yeterli alana sahiptir.